När är du

Ditt bästa jag? När känner du att du är tillfreds? När känner du dig fullständigt nöjd med din tillvaro och kan ana lyckan som flyktigt fladdrar förbi?

Lycka! Vad är lycka? Under min livstid som börjar bli ganska lång har jag förstått att lycka är flyktigt. Ni vet sån där riktig lycka som känns i varje cell.

När jag var nyförälskad var jag strålande lycklig samtidigt som jag var ständigt rädd att det skulle ” poff” försvinna. Den allra största lyckan jag någonsin känt rent kärleksmässigt var när Lina föddes. Jag trodde inte jag kunde älska så mycket.

Sen är det livet i stort. Numera kan jag känna lycka av en promenad i skogen av den skönhet jag ser. Lyckan av att som idag hänga i stugan med tända ljus och bara vara, äta gott och inta ett glas rött.

Vissa mornar kan lyckan vara att man orkar ta sig ur sängen. ☺️ Jag har också trott att jag blir lyckligare av att shoppa en massa som jag ” villhöver”. Den lyckan är jäkligt kortvarig.

Lycka är att ha hälsan. Att orka le mot livet. Att få känna sig fri i den värld vi lever i som just nu är förbannat skruvad. Lycka är att älska och bli älskad av familj och vänner. Lycka är en brygga på en ö en tidig sommarmorgon när solen gått upp och fåglarna kvittrar högt.

Lycka är att omge sig med sin familj och barnbarn som alltid svarar med hjärtan och jag älskar dig när mormor skriver på snap. Lycka är att rulla ut yogamattan, tända ljus och andas djupt. Lycka är att jag har fått privilegiet att existera just här och nu. Namaste ❤️

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s