Å ! Kära nån!

Vad gör jag nu? Våran nät och teleleverantör har stora ” roplem”. Inget surfande, snappande, facebookande eller recept letande.

På ett sätt så skönt. Ledig onsdag och jag sitter här i merinoulls sippingar och min favorit fleece från Peak. Har gått en lång promenad i skogen, undviker medvetet att gå bland människor och bebyggelse. Lallar runt i skogen vid dammen och njuter. Såg att vildsvinen varit väldigt nära Herrgården och bökat.

Idag är det helt ok temperatur ute också. Jag behövde inte frysa röven av mig. Istappar i håret samt hälsosamt röda kinder. Vackert så det är vanvettigt ute. Vi har hyfsat mycket snö. Lycka för de som skidar runt.

Själv skidar jag inte alls men är oerhört sugen på att prova på helt plant underlag. Inte en backe får finnas från början. Jag vill även börja rida på Islandshästar. Släppa min häst rädsla. Mycket som ska hinnas med innan livet tar slut. 😊

Hund vill jag köpa när jag gått i pension. Vet ni hur svårt det är att stava pension rätt? Vet ej hur många gånger jag råkat skriva penison. 🙄 Det ser inte bra ut i en journalanteckning. Jag skriver numera relativt snabbt men har en benägenhet att kasta om bokstäverna lite. Tur programmet på jobbet varnar när det felar.

Jag upplever för övrigt att mycket i vår värld felar just nu. Kan vi inte vara överens om att vi får tänka olika men ska det vara så svårt att vara snäll? Vi behöver inte ens vädra våra åsikter i ett. Var snäll, var rädd om dig och sprid kärlek 🧡.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s