2021

Är året som kom att förändra min tillvaro. Vi tillbringade mycket tid i vår stuga.

Det var året då jag fick diagnos utmattning och strax därpå covid. Året då jag insåg att jag behöver vila och förändra på mitt sätt att leva för att överleva eller sluta försöka överleva och leva.

Min tillflykt, trygghet och stället jag kunde andas på var bryggan på ön. Ön hade en stor betydelse under hela det gångna året och jag kan glatt erkänna att det är det bästa köpet vi gjort på år och dar. Ibland gör vi otroligt bra val i livet som leder oss framåt på vägar som gör gott.

2021 var året då jag yogade och mediterade mer än någonsin. Det är också året då jag verkligen insåg hur mycket skogen, naturen och vatten betyder för mig. Att gå i skogen, att lyssna till fåglarna att ligga i en hängmatta och lyssna på ljuden som finns omkring oss. Att följa årstidernas mönster från islossning till blåsippor, gullvivor och all svamp som poppade upp överallt.

Att umgås mycket med min familj som hade möjlighet att tillbringa tid på ön i ”Linas Stuga”. Kvällarna i trädgården, fiske från båt och brygga. Jag vinkar när det andra far och fiskar. Det brinner för mycket i peruken på mig för att ha tålamod med att sitta och vänta på napp.

Jag väljer att fokusera på allt gott som hänt istället för allt det mörka som sker omkring oss i världen. Väljer att se framåt och tänker att 2022 ska bli ännu ett bra år på många sätt. Får jag önska något så är det att jag hittar ett nytt arbete på närmare håll. Att människor ska vara snälla mot varandra och att hatet som flödar lägger sig samt att jag finner min väg i livet för jag ämnar inte gå tillbaka till det jag var i innan utmattningen.

Jag vill också sända så mycket kärlek till mina nära vänner ❤️. Tack ! Ni betyder så mycket.

Gott Nytt År alla ! 🥂🥳. Må 2022 bli ett fantastiskt år. ❤️

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s