God fortsättning på det nya 2022.

Här hänger jag i mjukisar så mycket jag förmår. Om det är något plagg jag bott i detta år så är det mina mjukisar och en fleece från Peak. Att hasa runt hemma och på ön är ju som gjort för just mjuka kläder. Inget åtsittande alls. Har noterat att det även ökat med åldern. Modet som är nu bland de unga måste vara ljuvligt. Mina killar ( barnbarn) och även Flora älskar mjukisar.

Vi ämnar ta oss till ön kommande vecka för att bara vara. Saken är den att vi släpat hem allt därifrån och då menar jag allt som går att förtära. Vi har inget i skåpen. Nu är det också så att vi inte kommer fram till vår brygga då det är isbelagt fram till den. Vi får ro över sundet och sedan traska glatt en sträcka på 2,1 km till stugan. Just nu planeras mat som inte väger bly och eventuellt inköp av pulka. Båten får vi först lyfta i från bryggan på fastlandet och sedan ror vi någon minut.

Ryggsäckar är ett måste för minimalt med kläder och packning att ha med. Jag har kläder där så jag klarar mig. Vatten får vi hämta 500 meter bort. Vi ska elda i kaminen, läsa böcker ( jag) Robban läser typ aldrig. Vi ska chilla järnet. Det är svart som bara den på kvällarna vilket är ljuvligt och läskigt. Jag är glad att vi gjort toa inne. Gillar inte att traska tvärsöver gården för att pinka helst inte nu i kylan.

Annars planeras en altan/uterum till våren. Det är Robbans projekt. Jag bistår med mat samt fika. Vi har massor kvar att göra på ön men denna tid på året så är vi bara. Vi hade inte tänkt vara där något i vinter men se!! Vad man kan ändra sig.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s