Veckorna som passerade

Var det livet? Tomtarna är samlade på byrån i väntan på att lindas in och läggas ner i kartonger. De bor på vinden och numera åker bara hälften fram. De dyrbaraste är de enklaste med ögon lika vindtyriga som mina.De har Lina gjort eller barnbarnen.

Nu hägrar ljuset. Det märks på pelargonerna som övervintrat och på mina få Palettblad. De har fått liv. De växer, spirar och kämpar. Jag kan känna deras glädje för jag blir glad. Jag älskar ljuset, våren och den tid som komma ska.

Vi har under veckan som gått bott på ön.

Hasat runt i mjukisar, eldat, läst, ätit gott, druckit gott. Vi har umgåtts med vänner, skrattat, gråtit för att dela historier, växa och utvecklas. Det vi gjort minst av är städa och träna. Städa hinner jag sen.

Tycker så mycket om kontot Broderauttexten på Instagram. Ett annat konto jag vill tipsa om är Korsdragspoesi. Fantastiska texter. ❤️

Jag fyller 60 år i år. 60 år!!!! Jag fick frågan om jag känner panik inför det. Svaret är nej. Det lönar sig inte. Jag blir 60 hur jag än gör och tänker att jag lever och mår hyfsat gott och är hyfsat nöjd med att vara den jag är. Rätt snygg är jag också om du frågar mig. 😉

Jag ämnar försöka strunta i att panika över ålder. Vill göra saker jag mår gott av leva i kärlek och så småningom skaffa mig en hund. Först ska jag bara vila mig pigg.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s