Lyssna till din kropp

När den talar till dig. Det är rådet jag vill ge alla idag. Vår kropp och knopp i gemenskap pratar med oss men många av oss har förmågan att springa ifrån den. Eller vi försöker springa ifrån oss själva.

Till slut kommer det en dag när det inte längre fungerar.Det tar stopp, slut blir en tvärnit. Har vi tur har maskineriet inte gått på allt för länge. I värsta fall har det pågått i flera år. Då tar det längre tid att återhämta sig.

Återhämtning i sin tur kan se olika ut för olika individer. Jag själv behöver promenader och yoga med meditation. Jag behöver sova mycket. Om sömnen uteblir är jag oerhört trasig.

Att få bra hjälp i en utmattning eller utmattningsdepression är jätte svårt. Det är lätt att få symtomlindrande behandling mot magsmärta. Det är inte lätt när själen gör ont. Dessutom tycker inte jag att piller alltid är ett alternativ. Kanske dämpar det men det tar inte bort huvudorsaken.

Sen är det inte viktigt att komma tillbaka eller gå tillbaka till något som är destruktivt och som fått dig att gå sönder. Du vill inte bakåt, du vill framåt.

Hälsan är viktigare än allt annat i livet. Ta hand om er. Vara självsnälla och öppna upp hjärtat. Lyssna inåt ❤️

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s