Tänkte

Idag på bussen på livet och ålder i stort. Läste ett inlägg häromdagen om gymnasiekillar som skrattat åt en kvinna (41 år rena ungdomen) då hon var klädd i bomberjacka och lite färgglada kläder. De tyckte hon försökte göra sig ung.

Jag tänkte att : Oj, vad fin hon är och hur tänkte ungdomarna där? När lär vi våra barn att döma andra och varför? Vi åldras allihopa det är oundvikligt och vi har rätt att se ut och klä oss som vi vill.

Det är inte bara en gång jag tänkt ” kan jag ha det här” när jag shoppat kläder. Har en vän som snabbt informerat mig om att ingen åldersgräns finns gällande kläder ☺️.

Vad ungdomarna kommer inse är att vi är samma människor inuti i stort sett hela livet. Att åldras innebär inte att vi slutar leva och utvecklas. Det innebär inte att vi inte älskar att shoppa eller piffa. Det innebär en mognad i själen och rynkor överallt, tyngdlagen gör sitt och som kvinna får man hissa upp bopparna ett par våningar.

Inuti kan jag känna mig som Anne 25 eller 85. Vi är och förblir den individ vi alltid varit. Spegeln säger en sak men inuti huvudet ser du något annat.

Lär barnen att älska sig själv oavsett. Lär dem att inte döma. Alla har rätten att vara den de är och alla blir vi tanter och farbröder som fortfarande älskar jeans och hoodies.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s