Nytt Alias med mera.

Jag har skaffat mig ett nytt alias. Ni vet ju alla att jag heter Anne, Asta Björklund och numera även Bitchen Berit. Jag gillar Bitchen Berit skarpt. Det är den nya versionen av Anne. 2 som vågar säga vad hon tycker och säga ifrån. Som vågar stå upp för sig själv. Sen kan hon vara liiiiite för mycket ibland men jag tycker om det också. Eller det är mera som att jag Anne.1 tror att Bitchen Berit är för mycket vilket hon inte är utan hon är som Anne.1 alltid skulle varit men inte vågat då hon kände sig som en bluff bakom sin fasad.

Har ni känt er som en bluff? Att ni tänkt att jag gör något som är jätte bra men ändå tror att ni inte gör det bra. Och säger någon att ni gjort något bra så tänker ni : Äsch, inte då! Att ni säkert bara hade tur som löste det. Bitchen Berit känner sig inte som en bluff. Hon äger. Hon gör det som känns bra för henne ända in i hjärteroten och själsligen. Hon sprider kärlek och rättvisa är hennes passion. En del säger att livet inte är rättvist. Visst! det är inte alltid det, men ingen ska någonsin heller trampa på dig. Jag tror många känner igen sig. Sen kan hända att det verkar väldigt psykiskt instabilt att vara flera personer samtidigt men vad sjutton, varför nöja sig med en person. 🙂 Jag kan nu välja vem jag vill vara olika tider på dygnet. Hemma är jag oftast bara Anne. Kan hända Berit kikar fram ibland.

Hur har ni det där ute i vintervädret. Känslan imorse var: Sjung Jingle Bells och le. Ingen idé att lägga ner energi på lite snö Det går över. Asta & Gösta här hemma går och väntar på att isen i Östhammar ska ge sig så vi kan åka båt till vår brygga och att vi kan få sommarvatten. Nytt datum är 9/4. Håll tummarna. Det underlättar att ha vatten i stugan och i år blir det även varmvatten. Duschar gör vi även fortsättningsvis ute. Helt underbart.

Mitt äldsta barnbarn ska flytta hemifrån. Han är 21 år i år. Han ska nu bli vuxen med sin flickvän. Jag har sagt att de bör vänta med barn i många år till. Tycker nog att gammelmormor låter alldeles oerhört gammalt. Han bara skrattar. Han lovade vänta åtmisntone tills han är 25år. Jag var mer inne på minst 30 ;).

Själv har jag dryga 3 veckor kvar till min sextionde födelsedag.I 60 år har jag levt ett hyfsat bra liv Absolut inte glidit fram varken på bananskal eller räkmacka men är nöjd med den person jag utvecklats till och har som mål att forsätta förändras/utvecklas vidare. Livet liksom.

Nu väntar lax och sötpotatis. Sen en promenad innan mörkret lägger sig. Snön är borta och penseérna är superledsna. Kanske får jag köpa nya eller prata med de som finns. Hälsar Anne, Asta, Bitchen Berit Björklund.

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s