Ensam på en öde ö

Är jag rakt inte. Dock egentid en stund när maken hämtar saker hemifrån. Vi är här sen i söndags. Njuter av livet som innebär stora bylsiga kläder, mycket sömn. Jag sover så gott här. Vaknar i stort sätt en stund varje natt och tittar på stjärnhimlen. Det har varit magiskt stjärnklart.

Vi åkte hit på min 60 årsdag. På morgonen fick jag en SUP-bräda av maken. Vill han bli av med mig? Saken är den att jag nämnt att det vore roligt med en sådan. Han tog till sig det. Jag är livrädd för vatten = taskig kombo. Jag kan simma, har bra balans och äger flytväst. Ungarna kommer älska den. Ska faktiskt bli spännande. Jag väntar till vattnet når bättre temperatur.

Vad gör jag då här? Jag går mycket. Tränar Soma move. Läser bok, äter gott, dricker gott och är. I stort sett alla kläder jag bär idag har någon form av skada. Jätte!! Trasiga jeans, hål i tröjan och hål i skon. Det beror på att jag målar. Kan inte måla utan kladd. Finns inte en chans.

Idag ska panel målas ( målat ett lager) sen ska den spikas upp. Där ska sedan ett gammalt fint skåp/byrå stå. Vi saknar förvaring. Överhuvudtaget saknas det skåp till bland annat kläder. Det ska inte finnas i köksskåpet dock.

Vi har 28 kvm boyta. Ett uterum tillkommer lite längre fram. Vi bollar idéer och funderar på lösningar. Vi har bott många år i husvagn men där hade vi garderober. Här finns inte den platsen.

Tavlan som jag fick i present av vänner pryder sin plats på nya hyllan. Det är så oerhört roligt att inreda och planera. Önskar jag var miljonär.

Vi har även invigt duschen i år. Kan tillägga att jag aldrig frusit så hemskt som i förrgår. Iskalla vindar där jag kämpade för att stå mitt under varmvattnet. Man duschar inte länge. När maken kom ut hamnade han i nästan kallt vatten. Någon? 😳 hade gjort slut på varmvattnet.

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s