Där bor jag

I den lilla röda byn med mina/våra fyra små hus. Det är jag och alla småfåglar som kvittrar välkomnande eller i fasa när vi anländer. Det är där jag sänker axlarna på mina 28 kvadrat sittandes på trappen med en kaffe med mjölk. Lyssnar för att ta in ljuden och kärleken från naturen.

Det spritter i varje träd och buske, gräsmattorna är fulla av gullvivor, vitsippor, orkidéer och krolliljor som kämpar fram efter vintern och den kalla våren.

Här botaniserar jag för att finna nya ting, ting som rör och berör när jag strosar runt iförd de absolut skönaste och mest nötta kläder jag äger. Här släpper jag garden för att bara vara Anne. Var gång jag går på stigen från bryggan till min lilla by hänförs jag till en känsla av kvitter i bröstet och eventuellt en tår.

Vi tänder en brasa i kaminen. Hämtar torr ved i vedboden, slåss med små flugor som ämnar ta över boendet tidigt på våren. Håller sams med resten av djurbeståndet och har insett att tulpaner inte går att odla på ön. Rådjuren betar i fred här.

Det är här jag ämnar åldras sittandes i uterummet som ska byggas. Där ska jag tillsammans med min kommande hund filosofera över vad jag ska odla denna säsong. Det är här jag ska lära mig att paddla SUP-bräda. ( Jösses). Det tar jag innan ålderdomen.

På mina 28 kvadrat i min lilla by med fyra små, röda hus ska jag alltid vara. Det är jag han jag älskar och familjen som är kärlek. Det är här vi mår gott ❤️

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s