Här hänger jag!

Vet inte vems bilden är men älskar den och hoppas jag får låna den.

Sitter på ljugarbänken med dagens tredje mugg kaffe. I mina ådror flyter kaffe vissa dagar. Njuter av drycken men tycker inte om eftersmaken konstigt nog.

Har precis avslutat yoga på bryggan, vaknat väldigt tidigt då huvudet går på högvarv. Jag är en ältare. Ibland läs ofta önskar jag av hela mitt hjärta att mitt huvud bara gick i sleepmode. Att det skulle vara plingplong musik i lugn takt och jag lallade runt fånigt leende. Något att öva på kanske.

Kanske handlar det i slutändan om att acceptera att tankeverksamheten är intensiv och se till att vända den positiv? Enkelt att skriva ner och svårare i praktiken.

När systemet i kroppen under många långa år varit utsatt för hög stress av olika orsaker är det lätt att slå på det men svårare att få ner det. Höga ljud skapar vissa dagar ren skräck i hjärna och kropp.

Då är det skönt att komma hit och smyga runt i skogen som en fantastisk ” naturmupp”, fotografera blommor, lyssna på fåglar och bälga kaffe. Idag är jag dessutom ensam en stund till.

När maken kommit hem och kvällen hägrar ska vi dricka champagne och äta ” fulpizza”. Hörde på radion i veckan att champagne ska drickas till fett, friterat eller pizza. Så Carina!! Nu vet du vad jag dricker bubblet till idag. 🥂😁. Har inte bestämt mig för vilken pizza jag ska köpa ännu.

Innan det en dusch i uteduschen.

Visst ser det ljuvligt inbjudande ut 😍?

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s