Så dyker han upp

I mitt bildflöde och jag blir sådär oerhört varm och full av kärlek i hela kroppen. Min pojke, vår pojke. Älskad pälsboll som gav så mycket kärlek och var nöjd om han fick bada, alltid. Han kommer för evigt fattas oss.

Vi som pratat om att sen!! Sen när vi är äldre och jobbar mindre så skaffar vi en ny valpis. Nu känner jag istället att nej, tack. Jag kan låna Elliots Poe om jag blir sugen på att ha hund. Vi är fria, bekväma och nöjda med att leva som vi gör just nu.

Idag åker husvagnen till en ny familj. Det var många intresserade och det har gått relativt snabbt. Jag har fått väldigt udda frågor, många frågor och svarat artigt på alla. Nu är vår era med husvagn förbi. I 24 år bodde vi på Rullsands camping. Det är länge det och nu har vi snart ( i november) haft stugan i två år.

Jag hänger i uterummet med solen värmandes i nacken. Imorgon är det dags för halvårskontroll på hudkliniken. Sedan en helg i Finland 🇫🇮 och fest. Försöker ta en dag i taget, en timme i taget för att landa i att vara ledig.

Det svåraste just nu är : Vad ska vi äta? Jag som äter lite och ofta. Maken som kan var utan mat en hel dag. Hur gör man ens?

När jag är här hemma kan jag sakna ljudet av all tystnad på ön. Med det menar jag också ljudet av alla otaliga fåglar som glädjer oss där ute. Älskar vår stuga, älskar naturen.

Inatt hörde jag att en humla irrat sig in i rullgardinen eller mellanrummet mellan fönster och rullgardin. Imorse låg den på fönsterbrädan. Jag tog den försiktigt i ett papper och bar ut den på gräsmattan. Där stod den och flämtade. Jag satt en stund och begrundade den. Vi är ju som ett. Önskade att den skulle klara sig och tänkte karma. När jag efter en stund smög ut för att se hur det gått var den borta. Jag hoppas den orkade flyga iväg av egen kraft ❤️.

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s