I kaminen

Brinner det en brasa då det är 12 grader ute den 15/7. Jag har precis skenat ut för att rädda tvätten från en tredje rotblöta. Målet nu är att få den torr innan kvällen. Hela stugan har kallingar, trosor och t-shirtar överallt. Vi vi stillar oss i vila efter arbete ute.

Maken har påbörjat projekt altan. Han gräver, spettar och svär ibland. Jag, jag klippte trädgrenar som envisats med att växa sig långa och vara i vägen vid gräsklippning. Under det ens trädet stannar jag för att i fantasin känna in hur mysigt det skulle vara med en koja där.

Min kropp är efter senaste infektionen inte i form. Jag är som en gammal tant. Släpar ris och vilar, hämtar mer och vilar. 22/7 ska jag operera bort en hudförändring på benet. Misstänkt skivepitelcancer. Det sprider sig tack och lov inte genom blodet. Tiden från besök på hud, remiss och operation gick fort. Känns väldigt bra och jag är inte orolig. Vill bara få bort den.

Har även en prioremiss till kvinnokliniken. Var till gyn igår. Jag är 60 år och började blöda ur underlivet. Googlade ( gör inte det) och insåg att jag nog ska boka tid. Fick tid inom en vecka och nu är det remiss skickad. Hon hoppades att jag får tid inom tre veckor. Jag vet inte vad livet vill säga mig just nu? Jag vet bara att det är ok att vara rädd, orolig och ledsen.

Mitt motto har hela tiden varit att vara glad, positiv och kvittrande kanariefågel utåt. Nu släpper jag det. Nu kan jag gråta lite. Jag har en fantastisk familj och vänner. Min tanke är att det är ofarligt.

Nu börjar värmen i stugan infinna sig. Kaffet i muggen är ljummet men smakar ljuvligt. Regnet ute har mattats av. Mina tankar har fått ord i min blogg. Att prata, skriva och orera är mitt sätt att hitta kraft.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s