Det är morgon

Och jag tar yogamattan men mig till bryggan. Det har varit för kallt för det ett tag så jag går med längtan i stegen. Rullar ut mattan i solen för att andas djupt och röra mig som kroppen vill. Jag behöver landa.

Jag är rädd, orolig och ångesten sveper över mig i vågor. Inatt låg jag vaken länge. Tankarna nattetid är alltid mer krävande. Jag vet att alla som skriver att det inte är någon idé att oroa sig menar väl men tyvärr fungerar inte min hjärna så.

Jag hade kramper i nedre delen av magen inatt och jag är kissnödig 24/7. Har alltid varit en riktig ” kissetant”. Min kissblåsa har storleken av en vindruva tänker jag. Festblåsa är inget jag besitter. Läser min journal och är glad över den kunskap jag har. Tänker och ber om tillfrisknad. Ber om lugn, god hälsa samt kärlek ❤️.

Bryggan, solen, fåglarna samt jag små droppar på denna oerhört vackra jord. Moder jord, universum och så vi. Jag rullar ihop min matta går genom skogen för att plocka in lite frukost. Röda vinbär och svarta vinbär ska blandas med yogurt. Öppnar fönstret för att i stillhet höra fåglarna när jag äter.

Idag kommer Lina ❤️. Idag är ännu en underbar ledig dag.

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s