Undersökning utförd.

Allt har gått bra. Jag har blivit oerhört väl bemött och omhändertagen. Att bli undersökt inuti livmodern var en ny erfarenhet. Att ligga där med ” fiffeluran” exponerad i dryga trettio minuter är inget vardagligt. Att få tandläkarbedövning där är inte heller min vardag.

Jag var rädd, rädd för att det skulle göra ont men mest rädd för vad Dr skulle hitta. Jag fick även lugnande ( hade infart i armen) vilket säkert hjälpte mig en del. Först av allt fick jag två tabletter att ha under tungan. De har varit in med kamera i livmodern och allt såg enligt läkaren bra ut.

Prover på slemhinna har tagits och påvisar det cellförändringar tar de bort livmodern. Den här bebisfabriken är stängd sen många, många år. Jag får svar inom ett par veckor.

Nu är jag svullen om magen, blöder och har ont. Inga bad på ett par tre veckor. Denna semester går till historien som rejält udda. Nu är jag sjukskriven och vilar. Jag var så lättad när jag gick ut, tårarna var nära.

Vi var några kvinnor i väntrummet omklädda i väldigt sexiga sjukhuskläder. Trosorna var ett nät. Hej! Kassler stjärt! Långa strumpor och blå tossor och en skjorta ( eller nåt) som man knyter bak. Jag knöt min i fram, snyggare så. 🙄😁. Fick vända på den. I det rummet uppstår en gemenskap. En kvinna kom ut helt förstörd, skakade och grät. Hon klarade inte av undersökningen. Sen skulle vi två andra in. 😳

Vi pratade med varandra som om vi känt varann i evigheter. Vi är där av samma anledning men av olika orsaker. Situationen blir på ett sätt trygg då vi peppar och tröstar varandra. Efter undersökningen fick jag kaffe och smörgås.

Nu är vi på ön igen. Jag är nerbäddad och njuter av ” En plats i solen”. Nu är jag lugnare och inväntar svar.

Tack för all fin pepp och kärlek ❤️

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s