Jag gick ur Dumpen.

Det blev som för mycket. Jag känner att jag väljer att fokusera på positiva saker istället. Är rädd om mig.

I april fick jag en Sup-bräda av maken. Skulle lära mig ordentligt på semestern. Under semestern blev det lite annat att tänka på vilket ledde till noll bad, noll träning och noll sex = Total torka i livet.

Nu är min big no, no avpolletterade och tant är fri att roa sig på alla sätt. 😇 Alla som känner mig väl vet att jag är väldigt rädd för djupt vatten. Har aldrig hoppat eller dykt i, jag går i istället tryggt och säkert.

Aldrig trodde jag själv ( inte Robban heller) att jag skulle sätta mig på den och paddla iväg. Igår lärde jag mig först att manövrera ordentligt. Sedan stod jag på den ( svajigt) men jag gjorde det. När jag väl kom upp på bryggan var jag rörd av glädje och vrålade, JAAAAAA! Jag var så stolt och det var Maken med.

På kvällen paddlade vi tillsammans. Jag är oerhört smidig och rörlig. Har alltid varit och ämnar underhålla det. Min man är som ett kylskåp. Vi skrattade gott. Kan berätta att det är mycket stabilare att stå och paddla när han sitter med på brädan.

Idag gav vi oss ut igen först tillsammans och sen skulle jag stå själv. Jag ramlade i och panikade lite. Kom inte upp på brädan igen. Dock har jag flytväst och Robban var nära. Allt gick bra. Jag tappade all ork pga rädslan och ja, jag kan simma. Har simmat massor förut men är rejält otränad nu. Jag ger mig aldrig ut helt ensam.

Nu hänger vi här till kvällen, en vecka kvar i Gränby sedan Lefkas. 1/9 nytt arbete och nya utmaningar vilket känns väldigt spännande.

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s