För 28 år sedan

Var vi till Lefkas på bröllopsresa. Vår första utlandsresa tillsammans. Vi hyrde motorcykel och for omkring unga, nykära och orädda. Nu är vi här igen. Mindre unga, fortfarande kära och jag åker inte hoj utan hjälm. Det gör ingen av oss.

Vi landade igårkväll . Lastade in väskorna och gick genast ut för att äta en gyros med en kall Mythos. Hotellet är ok. Rummet är stort och balkongen vetter mot baksidan. Vi sov med balkongdörren öppen. En hund skällde oavbrutet hela natten. Jag led med honom/henne. Sov uselt pga alla ljud och stenhård säng. Sängarna är sådana i Grekland.

Imorse tidigt, tidigt drog tuppen Ture igång ( jag har döpt honom). Han gol sååå länge så till slut lät han som en finnig pojk i målbrottet. Rösten skar sig. Idag hyrde vi aircondition och i natt stänger vi dörren ut.

Det är varmt, vackert och alldeles underbart. Värmen är så påtaglig och vattnet ljummet. Planet vi åkte ner med var endast fyllt till hälften. Imorgon hyr vi vespa och far till de vackra stränderna på västra sidan.

Våra balkonggrannar började sin morgon med att dricka Smirnoff vodka ur vinglas. De pratar ryska. Mina fördomar exploderar. De är inte 25. De är äldre än mig. 😉

Jag lyckades dra på mig ett ryggskott igår. Vaggar fram som Asta 85 när jag stelnat till sittandes. Det ger sig i denna värme. Inget ska störa denna vecka i detta ljuva land. 🇬🇷

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s