Vaknade av ett

Stycke make som var på väg att öppna dörren till balkongen för lägeskontroll. Sol, ljumma vindar och Ture. Ture är numera ett väsen i vår vardag. Idag har vi även sett kattungarna jag hört sen vi kom.

Vi chillade en stund imorse, jag drack kaffe och efter ett tag intog vi frukost. Sen vet jag inte vad som hände men min kropp sa ifrån. Jag började må illa, visste inte om jag skulle stå, sitta eller ligga. Kräktes, kallsvettades och hade hög puls.

Vi skulle hyra vespa idag. Istället vilade jag på rummet och Robban gick på promenad till ett vattenfall. Jag har druckit massa vatten idag i små omgångar så mitt på dagen blev det kycklinggyros med sallad.

Tant åt inte upp allt och absolut ingen lök. Jag tänker att jag hade vätskebrist. Ändå tycker jag att jag går med vattenflaska hela tiden och ligger i skuggan under parasollet. Dock är det varmt, väldigt varmt. Under eftermiddagen låg vi och njöt vid poolen. Eftersom jag precis opererat skivepitelcancer badar jag och chillar i skuggan.

Jag tycker verkligen att Grekland levererar. Det är vackert, folk är vänliga det är varmt och vi njuter. Erkänner ändå villigt att Länsö är bättre 😉.

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s