Hur gör jag som inte solar?

Eftersom min hud sedan många år pga cellgifter och noll information om att sola var big no, no är trasig så solar inte jag. Här på Lefkas är jag ständigt insmord med faktor 50 och 30 samt täckande kläder vid hojåkning. När vi är på stranden ligger jag under parasoll i skuggan. Visst går jag i solen och åker i shorts men bränner mig aldrig. Det går utmärkt att njuta ändå ☀️😎.

Idag vaknade vi till åska och regn. Det försvann vid lunch som tur är. Vi gav oss iväg till Lefkas stad. Det tror jag alla andra också gjorde. Det är SÅ galet mycket människor här, hysteriskt hälsar eremiten Elfrida. Tant köpte sig en hatt. Älskar den.

Vid hemkomst tog vi lunch och på det stödvila. Att vila middag är underskattat. Jag behöver bara blunda i 5-10 minuter sen är jag som ny.

Vi åt middag på Panorama igår, lunch och även middag idag. Jag åt pasta Marinara ikväll. De har glutenfri pasta. Det var magiskt gott. De har bästa maten hittills. Annars har jag inte imponerats av måltiderna här. Kan bero på att vi lagar god mat själva ☺️.

De senaste tre förmiddagarna har jag blivit så sjuk en stund efter frukost. Har uteslutit ägg, funderat och idag förstod jag att jag inte kan äta honung. Hemma äter jag det aldrig. Här har jag haft lite på yogurten. Jag får otrolig magsmärta, mår illa och kallsvettas. Imorgon blir frukosten honungsfri. Jag lär mig så länge jag lever.

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s