Skrämselpropaganda och nytt jobb.

I ett par års tid nu har man försökt skrämma livet ur alla människor med pandemi, ond bråd död och sjukdom. Vi kommer att gå en plågsam död till mötes om vi inte vaccinerar oss. Sen kom det kalla kriget med galningen i öst som invaderade ett Ukraina. Vi skulle bunkra livsmedel, radioapparater, ved, vatten med mera. För att inte tala om allt våld som pågår där ute och klimatet? På det kommer nu elpriser, matpriser och bränslepriser som äter upp den lön vi lyckas inbringa. Jag ger upp. Jag skiter i allt vad tidningar och nyheter är. Min hjärna vill absolut inte ha in mer skräck information.

Jag väljer att lalla i skogen och leta rosa små moln på min himmel. Sjunga, dansa och läsa romaner om kärlek och lullull. Jag väljer att köra huvudet i sanden utom då jag handlar då jag inser att priserna är orimliga. Jag verkligen lider med alla fattig pensionärer och ensamföräldrar. Idag väljer jag istället att ge mig ut och leta kantareller, njuta av naturen och hoppas på bra skörd.

I Onsdags sa jag tack och hej till Gränbystadens vårdcentral. I torsdags sa jag hej till Östhammars vårdcentral. Jag har nu eget skrivbord, öppningsbart fönster och allt känns bra. Jag är aldrig hemma senare än 17.00 i Gimo ( om bussarna går vill säga). Det är mycket nya rutiner men ett yrka jag kan då jag jobbat som medicinsk sekreterare i fem år nu, drygt. Dock kan hända att jag tappar min självkänsla emellanåt och får jobba på att tänka att det kommer att vara så bra. Att inte försöka över prestera. Kollegorna känns toppen såhär efter två dagar. I slutet av denna månad är det AW vilken jag ska medverka på så jag får se en annan sida av de nya kollegorna.

På söndag om en vecka är det dags att gå till val. Detta är första gången jag verkligen inte vet vad jag ska rösta på. Jag är absolut inte Sverige Demokrat och heller inte Moderat. Inte vill jag rösta på Ebba heller. De partier som väljer att samarbeta med SD vill jag välja bort. Tack Jonas för din otroligt bra kolumn i expressen häromdagen. Väldigt tänkvärt och mitt i prick.

Nu skogen, rosa moln och lullull.

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s