Nytt arbete & avkoppling.

Sitter ute vid stugan. Har gjort min första hela vecka på nya arbetet. Allt känns så bra. Jobbet kan jag men rutinerna är nya. Kollegorna har varit/är fantastiska.

Jag har en egen plats med mitt skrivbord och mina saker. På Gränbystaden är det inte så och jag erkänner att en egen arbetsstation är optimalt. Nu har jag även kortare restid och är hemma senast 17. Mina nya kollegor har tagit hand om mig på ett fantastiskt sätt. Jag är sopslut men glad när jag kommer hem. Jag lär mig dagligen nya saker och detta team har arbetat tillsammans länge. Jag trivs verkligen ☺️.

Igår åkte vi direkt ut till ön när jag slutade. Lina hängde med. Vi köpte pizza med oss och tände massor av ljus. Eldade i kaminen och bara var. Det är en enorm ynnest att ha detta ställe. Jag känner att jag tjatar om det men det är så ljuvligt skönt att komma ut hit.

På morgonen idag blev det bryggyoga och på det städdag med Länsö Södras förening. Igår när vi kom insåg vi att ena båten stod på land. Vår landgång till bryggan var ett träningspass. Det är oerhört lågt vatten. Människor som bott här länge har aldrig upplevt detta förut.

Just i detta nu är jag ensam. Lina & Robban fiskar. Jag njuter. Eventuellt ska jag sova lite middag.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s