Tack snälla!

För kärlek och omtanke här på nätet. Jag är inte sjuk just nu. Hade en tid i Enköping pga den sjukdom jag har som vilar just nu. ( Vågar knappt säga det). Jag får biverkningar av tarminflammationen som gör att jag måste ta mig till doktorn och han ska behandla mig där solen inte skiner och där inget ska in utan ut. Det är andra gången inom någon månad som jag gör detta och idag har jag vansinnigt ont.

Har tagit en planerad sjukdag då jag ska laxera innan jag åker in och även står på lugnande. Jag har jätteproblem med dessa undersökningar och behandlingar pga de övergrepp jag blivit utsatt för. Mitt huvud förstår att det inte är farligt men min kropp kan inte förstå det. Så idag har jag varit drogad ( lite lagom) hela förmiddagen och somnade när jag kom hem. Jag äter även fulldos Alvedon. Kan inte äta starkare då min mage inte vill ha det.

Planen var att när jag kom hem skulle jag städa och greja. Istället har jag inte gjort ett smack. Kan inte då det smärtar. Ligger i sängen och slösurfar, tittar på TV och är allmänt chill. Som tur var finns det mat som bara går att värma. Är hungrig som alltid men livrädd för att behöva göra nr 2 på toan! Finns inte med på kartan.

Nu till något helt annat. Jag följer sen många år en blogg som heter Monas Universum. Mona berättade för något år sedan om hur hon fått veta att hennes äldsta dotter blivit utsatt för sexuella övergrepp av sin biologiska pappa från det att hon var fyra år! Ni hör själva, fyra år!! Dottern polisanmälde detta i vuxen ålder men ord stod mot ord. Pappan fick inget straff. Nu har mannen i fråga anmält Mona för ärekränkning och Mona blev dömd. Ni kan själva läsa hennes inlägg på bloggen. Dottern är förtvivlad vilket jag till 100% förstår. Dotterns lidande är livslångt. Hon är skadad både fysiskt och psykikst pga det hon upplevt . Men han som förgripit sig på henne han ska få skadestånd. Helt fruktansvärt SJUKT! om ni frågar mig. Här kan ni läsa inlägget om dottern.

Saken är den att övergrepp ger skador i kropp och i själ. Det skapar ett livslångt lidande även om du går i terapi och bearbetar det som hänt. Kroppen kan reagera på så många olika sätt. Läs och begrunda. Jag blev så arg så jag grät när jag läste inlägget igår. Nu har man startat en insamling till Mona. Kvinnor och män går samman.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Det här inlägget postades i övergrepp. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s