Här sitter 

Jag med make och hund. Sov till 09.15 vilket är ovanligt. Vi åkte upp till vårt älskade Rullis igår. Var på trubadurafton en stund igår men gick hem tidigt för Moltes skull. Jag vet att det är många som tycker att hundägare är speciella och lätt fjolliga. Och det är vi, mer eller mindre.

Mitt hjärta skär ihop av sorg när jag tittar på Moltas och vet att han börjar bli gammal. Han är en gammal hund. Nu är han pensionerad från mattes jogging turer. Han ska bara mysa och ha det bra. Bada , gå sakta och må så gott han kan. 

Imorgon får vi svar på alla prover man tog i fredags. Vi kommer inte låta mågon operera honom om det skulle behövas. Vi kommer inte utsätta honom för något som helst onödigt lidande. Han är väldigt trött och loj. Han är inte riktigt den hund vi är vana att ha och det gör ont att se.

Att vara hundägare är en livsstil. Att ha hund är att ha ständig närhet och kärlek. Att ha någon som i stort sett alltid är lycklig när vi kommer hem. Eller någon som blir lycklig över en bit god korv. Precis så som jag blir. 

Moltas är lugn som husse. Han är lika cool också. Han har problem med sköldkörteln som mig. Vi äter samma sorts medicin. Vi borde vara tjocka, trötta och frusna. Vi är smala, energiska ( jag är) och vi är varma. Moltas älskar sin Lina och hennes barn. Moltas älskar i stort sett alla. Han är bara vänlighet och kärlek till 200%. 

Jag/vi förbereder oss sakta mentalt för att vi kanske inte har så lång tid kvar med vår farbror. Men kära vänner ni ska veta att det är fruktansvärt hemskt. Det är den enda negativa biten med att ha ett husdjur. Ett husdjur som är en oerhört älskad familjemedlem. 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i hund, Levaxin, Moltas. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Här sitter 

  1. koftan65Mia skriver:

    Min Golden var likadan. Hade problem med sköldkörteln, så han fick Levaxin och blev piggare efter det. Konstant magkatarr hade han också, så han åt specialkost. Hoppas det ordnar sig för Moltas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s