Ibland så

Tar livet oväntade vändningar. Saker sker som du inte rår på och din tillvaro kastas omkull brutalt eller mindre brutalt. Det är även i de stunderna du inser och reflekterar över vad som verkligen är viktigt i ditt liv.

Att sprida kärlek och glädje är viktigt. Att värna om de man älskar och står nära. Att vara vänner är viktigt. Du behöver nödvändigtvis inte älska alla, det är en omöjlighet men att vara en god vän och medmänniska kommer man långt på.

Att finnas där för de som står dig nära i alla väder och göra så gott du kan. Att inte skiljas som ovänner. Att höra av sig. Det krävs endast små medel, ett litet sms, ett samtal eller en fika. Att finnas till. Jag tror på karma, att ge och ta. Jag tror på att vara snäll, att vara medmänniska. Viktigt är också att göra det efter sina egna förutsättningar. Att göra det jag klarar av just där och då eller här och nu.

Det är också då jag inser att det inte är så viktigt att kassan diffar med 150:- eller att jag glömde en sak på jobbet. När det oväntade sker så öppnar det ögonen på dig på många sätt. Du inser att det viktiga finns i din närhet samt att du läger onödigt mycket energi på saker som är mindre viktiga och skapar rädslor. Din hjärna spelar dig ett spratt. Det är det som kallas livet. ❤

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i kärlek, Livet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s