Ibland

Så tycker vi väldigt olika. Och ibland så tycker jag att olika kan vara bra. Vad jag tycker är mest jobbigt i relationer med mina nära är just när vi tycker väldigt olika. Jag får känslan av att bli lämnad och ratad om jag inte håller med. Samtidigt så förstår jag att det för min egen del är så viktigt att få uttrycka just min åsikt utan att såra. Jag vägrar numera att mesa med och köra över mig själv. Och jag förstår att ingen lämnar mig pga min åsikt. Jag lämnar inte heller människor som inte tycker som jag.

Såna tankar cirkulerar i mitt  huvud denna söndag. En söndag som började med regn på Rullis tidigt imorse. Vi gick upp 05.30 för att lasta av släpkärran som var full med möbler och saker. In med allt i pergolan. Jag tog en kaffe och tänkte på hur jag skulle lyckas somna om. Men det gjorde jag. Den nya madrassen från det stora varuhuset IKEA var en fullträff. Sovit som prinsessan på ärten. En bra säng är ett måste.

Rullis och 13 kvadrat i 4 dygn tog slut på förmiddagen. Nu har vi packat upp, tvättat och tränat. Jag körde ett pass som gav hela kroppen en omgång. Burpees min favorit övning fanns med. Den tar på hela systemet och är äckligt jobbig och rolig. Nu väntar en kväll i ensamhet då maken ämnar jaga gris. Halleluja! Jag är nästan aldrig ensam.  Ska lyssna på podd och surfa bikinis. Har hamnat i ett mellanläge, S är för litet och M är för stort. Alltså bör jag tappa något kg eller äta upp mig ett par kg. Känner att jag inte vill något av det egentligen. Försöker i första hand hitta en perfekt ändå. Har ni tips på bra bikini butik så hojta. Tänk på att den ska passa en Tant 😀 .

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i burpees, relationer, Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s