Katastroftankar

Är vad jag förstår vanligt förekommande hos oss mänskliga individer. Jag har de! De kommer gärna nattetid. Skit bra! Helt omöjligt att sova och det som kommer upp går inte att lösa 03.15.

Jag kan vakna i skräck och ha enormt skräckfyllda scenarios i huvudet. Olustigt, onödigt och energikrävande. De ska bort! Jobbar på det.

Just nu är jag skräckfri efter ett trevligt dygn hos mina vänner. 3 par i övre medelåldern som ätit och druckit gott samt pratat. Älskar mina vänner. ❤️ Där kan jag alltid vara bara jag.

Vi diskuterar högt och lågt, politik, behåring samt hur man kissar och spolar i en teknologisk toalett. Ett lätt knapptryck för nr 1 och större tryck för nr 2. Hade man otur fick man en skymt av ” Fiffi” i toastolen. Mitt måtto vart ” titta inte ner”. 😁

Nu är vi snart hemma. Ska lasta in alla saker och kasta oss på hojen. Har åkt väldigt lite på Black Pearl i år pga värmen. Att ha skinnställ och hjälm i 35 graders värme är horribelt, huvudet kokar i hjälmen. För att kunna njuta av turen idag måste vi ut medans solen är uppe. Sen fryser tant ihjäl.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s