Tant har Tankat

Energi med sitt barn och sina barnbarn på Elite Hotell i Uppsala i ett dygn. Lina och barnen tog in där redan i fredags. Jag anlände igår fm. De hade ett stort familjerum och jag ett superiorrum med dörr in till dem. Vi gjorde stan på dagen och vilade oss lite innan Pinchos. Pinchos har vi nu besökt 1 gång och är inte alls imponerade. För mig var det första och sista besöket. Spännade för barnen var det. Men de pratade också om att gå på ” riktig” restaurang nästa gång.

Jag har inte shoppat en pryl. Däremot rantat efter tonåringar som shoppade loss. Florisen handlade också ny outfit. Gladast var hon allt över den svarta pälsjackan. Att få rå om varandra, prata, skratta, ha fisförbud i sovrummen ( fanns 2 toaletter). Att komma hem efter middagen med godispåsar och krypa ner i dessa ljuvliga sängar och glo på teven och prata en stund. Lina och Flora sov med mig. Killarna hade hela stora rummet själva. Frukosten i morse var ljuvlig men så fullsatt. Har aldrig upplevt så många människor till frulle någon gång. Allt tog slut hela tiden. Idag fick de jobba järnet i köksdelen.

Det går tydligen att äta Nutella till allt. Kokt ägg med Nutella, prinskorv med Nutella, croissant med Nutella. Jag stod över hela Nutella grejen men barnen testade friskt. Det är inte så ofta de luftar sina vingar i stan så vi la inte in några förbud. Det roliga är just det att vi är lantisar. Ungarna har frågor om saker som för oss vuxna är helt självklara. Går lite vilse i stan och är imponerade över snabba hissar och vimsar omkring på busshållplatsen. Det är ju så de lär sig.

Själv kände jag mig bitvis som den tant jag är. Har inga småbarn hemma längre . Har inte haft det på evigheter. Tant får allt ta och släppa loss lite mer känner hon.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Barnbarn. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s