Home and resting.

And so am I doing  rest of the week. It´s sometimes necessary to listen to your body and inhale and exhale. Take som long walks and meditate. Jag sov nio timmar i natt. Det var inte igår kan jag säga. Vaknade och tantkissade en gång somnade om och sov till 7. Vissa saker i livet får man helt enkelt acceptera. Tantkissning är en sån. Har jag inte varit upp på natten måste det berättas för maken. Som om han brydde sig :).

Jag tog en lång promenad innan frukost och lyssnade på podden som heter Sårbar och Superstark med Mia & Yvonne. I detta avsnitt var Elaine Eksvärd med. Helt klart värt att lyssna på. Jag ser fram emot Elaines nästa bok. Funderar på hur människor hinner med att se på serier eller lyssna på poddar. Jag lyssnar på Mia & Anna och har inte missat ett enda avsnitt. Thats it. Nu när jag är hemma passade jag även på att lyssna på Mia och Yvonne. Yvonne har varit min coach i MT-gruppen när jag coachades i ett år ( år 2000). Det var onekligen en intressant erfarenhet.

Under dagen har jag även planerat in en date med Florafina. Hämtar henne från bussen om en stund. Hon ger mig positiv energi. Just nu behövs mycket positivitet och en ny tjoktarm tack.

 

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Ulcerös Colit. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s