Jag lyssnade

På en podd igår, Framgångspodden med Alexander Pärleros och gäst var Dr. Diamantis. Jag var ute och gick och njöt av att lyssna nicka och humma. Han hade så mycket klokt att säga den mannen. Mycket som jag anammat sedan länge. Mycket som jag behövde påminnas om.

Jag tror ju mycket på friskvård på att vi genom bra kost, motion och positivt tänk når långt. Att varva ner och djupandas i det samhälle vi lever i idag. Att undvika mediciner i den utsträckning vi kan om vi kan. Allt beror ju på varje enskild individ.

Vi är ute på ön. Robban & Lina fiskar. Jag eldar i kaminen och har gjort samt ätit lunch. Ingen fästing än så länge. Jag njuter extra av att skämma bort min dotter när hon är här ensam. Hon har så fullt upp i sin vardag. Då kan jag fortfarande ge henne guldkant i livet i ett dygn.

Jag njuter av närhet till naturen här, det enkla. Vi diskuterade det igår. Vi gillar det ! Vi har kallvatten inne och kokar i vattenkokare när vi ska diska. Vi har utedusch med varmvatten. Det är tyst och nu så kolsvart om kvällarna. Vi har fått upp en rullgardin av fyra i sovdelen. Det innebär att jag kan titta på stjärnorna innan jag somnar. Imorse när jag drog upp rullgardinen spatserade en räv utanför.

Den här platsen var ämnad åt oss. Den här platsen ger sinnesro. Mitt mantra är tack och ” jag måste inget”. ( Tack Helena ❤️). Nästa vecka börjar jag arbeta 25%. Det känns ok. Jag tar en stund i taget och följer mitt hjärta.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s