Ensam

Är ibland otroligt skönt. Ensam i köket i tystnad på min lediga fredag. Vaknat hyfsat tidigt, tränat Soma move och äntligen efter två månaders väntan typ fått min nya tand. Dyrt men nödvändigt. Kontentan av slitage som pågått i många år. Kroppen nöts så sakteliga ner och jag gör vad jag kan för att omhulda den.

Jag förbereder mig för min 60:e födelsedag och har för första gången i livet känt : ” What the fuck”! Jag har inte 60 år till att nyttja. Självklart ska jag förvalta varenda dag på bästa möjliga sätt. Självklart kommer jag precis som alla andra att dö men innan det ska jag leva.

Tant här har valt att ha semester hela nästa vecka. Hon ämnar spendera tiden på ön. Stället där själen läker av frisk luft samt naturens kärlek. Stället där allt bara är bra ( utom alla miljarder små flugor).

Igår fylldes mitt hjärta och min själ av så mycket kärlek. Först fick jag presenter av två fina kollegor när vi jobbade i Rasbo. Mina tårar svämmade över. Sen kom en dam på läkarbesök, vi pratade dahlior i förra veckan. Jag berättade att jag köpt tre, mina första. Igår kom hon med dahliaknölar åt mig. Då svämmade hjärtat över av känslor. Jag fick inte säga tack men jag vet att hon noterade min tacksamhet. Tänk så mycket fina människor det finns på jorden och en av dem är jag ❤️

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s