Lite för varmt

När jag inte får bada. Jag tittar på när andra plaskar och är bitvis bitter men tänker att det är 14 dagar av mitt liv. Har ett jätte plåster på benets baksida som ska sitta där i fjorton dagar. Det tror jag inte det gör då det redan korvar sig. Värmen hjälper nog till.

Imorgon kl 8.45 ska jag in till gyn. Börjar med tablett under tungan som ska mjuka upp ” Fiffi”. Är inte orolig för undersökningen. Är livrädd för resultatet. I de bästa av världar är det något oerhört banalt och lättfixat. Mentalt är jag stundtals i min bubbla skräckslagen.

Idag har vi varit hem och firat ” Älsklings Melker”. Jag har fyra fantastiska barnbarn som jag älskar innerligt. Mecki blir 16 år 🥳. De fyller i juli, augusti, september och oktober ☺️. Flora blir 10 i år, jösses! Det gäller att ta en minut i taget, en timme i taget och en dag i taget.

Vi vet inget om det som komma ska. Jag vet att jag vill leva. Jag vill älska och bli älskad. Jag vill äta gott och dricka gott. Jag vill vara nära de jag älskar och släppa taget om mina spöken.

Livet , jag älskar att leva ❤️

Annons

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s