Dumpen

Ofta när jag skriver låter jag orden bara flöda utan avbrott eller tankar som ” kan jag skriva detta”. Min hjärna är som ett virrvarr av tankar i ett det är aldrig lugnt, tyst eller fridfullt, aldrig. Idag gick jag upp oerhört tidigt då det liksom kokade över av tjatter som inte var direkt positivt. Jag gick ut ner till bryggan med yogamatta under armen. Det var jag, solen samt djuren.

I veckan fick jag en inbjudan till gruppen Dumpen som jagar pedofiler. Det är Patrik Sjöberg och Sara som är ansvariga för den. Jag har av olika skäl undvikit att gå med i den gruppen. Det river upp sår och gör ont. Nu accepterade jag inbjudan. Har läst en del, går bitvis sönder och är så tacksam att Dumpen jagar dessa hemska människor som till största delen består av män.

En pedofil är för alltid en pedofil. De är obotliga. De gör en sådan fruktansvärd skada så att de hängs ut offentligt är för mig helt befogat. För min del kan de hängas ut och upp någonstans.

Det finns inget barn som vill ha sex med en vuxen man/kvinna. Det finns ingenting som kan få dig att gå sönder så mycket som det gör. Att aldrig få vara ifred, att aldrig veta när det ska ske men du vet att det kommer att ske. Att bli iakttagen med speglar när du går på toaletten, att vakna med ett kön i handen när du sover, att veta att han kommer så fort din mamma går ut. Det är till att söndra, skada och skapa psykiskt lidande så kallad PTSD för barnet hela livet.

Så Dumpen!! Häng ut dem bara!!

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s