Lite fnittrig och sladdande tunga

Igår var första gången som Fru Björklund sladdade med det språkliga. Vi glötade på stranden efter vår 6 km motions runda. Åt en fantastisk lunch. Grekisk sallad, friterad Aubergine ( galet, galet gott ) samt tsaziki.

På vägen hem inhandlades en flaska Ouzo. Vet ni att Grekerna dricker Ouzo till maten? Jag tog mig en Ouzo , piffade och gick ut för att äta middag på kvällen. Vi åt lamm Kleftiko och delade en flaska rödvin. Det här är första Grekiska ö vi fått gott rödvin på.
Fortsatte till en bar och äntligen fick jag en Frozen Margerita. Sen fnittrade jag läppen av mig. Undrar hur mycket Tequila det var i den? Kom upp på rummet och skulle konversera med ett st make. Inte en bokstav stämde men kul hade jag. Svårast var att säga R.

Under oss bor ett gäng från Rumänien eller Ryssland. De hade party med hög musik och underhållning. De dansade loss på gården innan de for ut i nattlivet. På denna ö finns ett? Discotek. Inget party ställe direkt.
Fru Björklund hade gärna dansat en stund med de . Hon lyckades dock tygla sig. Istället fick jag ett skratt anfall så make föste in mig i rummet. Han ville inte att jag skulle väcka grannarna. Jag säger bara att jag älskar Tequila. Framförallt i måttliga mängder. 😃20130908-124807.jpg

20130908-124822.jpg

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i glad, Grekland, kärlek, Make, Resa, semester, Thassos. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s