Lat eller klok?

Jag hasar runt i träningskläder som kan liknas vid pyjamas och klockan är 17.00 strax. Igår var vi på Rullis och körde bort allt utom tältet till vårt förråd. Maken fick in något i sitt högra öga. Idag fick han uppsöka läkare. Det satt något grufs under ögonlocket som skrapat hål i hans hornhinna. Ögat rinner hela tiden. Dessutom har vi drabbats av någon bacill så vi är på väg att bli krackiga ( läs förkylda) båda två. Han är på väg att få en man flu. Det är inte hans fru.

Hans fru dvs jag stinker svett. Jag tog en lång promenad med Molte imorse. Jag har sovit middag i soffan och nu har jag yogat. Har varit på väg in i duschen hur många gånger som helst. På vår underbara resa tränade jag inte ett dugg. Inte en endaste gång. Jag bara gick sakta. Det gick inte att gå fort för då svettades man ihjäl. Jag försökte andas försiktigt för att slippa svettas. Det funkade inte heller.

Igår tog jag åter tag i mitt liv och körde igenom kroppen i ett pass där man kör 60 repetitioner av varje övning. Bland annat burpees, armhävningar osv. Du kör först 30 sen 20 sedan 10. Kroppen var lätt seg efter en veckas vila med mer vin än vad jag intar i mitt hem och en begynnande förkylning men det var så skönt! Min kropp och knopp behöver rörelse och stimulans. Nu kallar duschen. Ingen vill agera stinky. Apropå stinky så var det någon som fes i smyg på planet på vår resa ner till Grekland. Det luktade skit oavbrutet. Kom gröna stora moln. Jag trodde Thudor följt med av misstag.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i förkylda', Grekland, man flu, Thudor, träning, yoga. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s