Lördag = Chill.

Underbara, sköna lördagar. Igår hade vi införskaffat skaldjur från Kvantum i Uppsala. En helt ljuvlig skaldjursskål med mycket gott och en flaska bubbel. Nästa gång ska vi ge oss på att även prova ostron. Vi kom hem vid 21 åt och njöt och sen somnade frun i huset ( efter ett glas bubbel). Jag är sopslut på fredagarna. Totalt osocial. Sovit hela natten och har en grym nackspärr.

Vi besökte ju en av mina fina vänner föregående helg och hade turen att få en Tensapparat. Nu har jag legat/suttit i soffan och fått massage av den. Förmodligen har jag legat tokigt.

Ute faller snön som aldrig förr och landskapet ser ut som ett vykort. Maken har skottat. Annars är det jag som gör det en jag försöker vara rädd om nacken. Är dock ombytt och klar för ett lugnare gympass. Att röra alla ömmande muskler tror jag bara är bra. Lördagar är så sköna för att det är kravlöst, lugnt och inget inplanerat. Älskar det. Att ligga länge i sängen, äta lång frukost och hasa runt som en ”sunkrumpa” i mjukisar hur länge som helst.

Jag surfar även resor till hösten. Vi är inne på att fara till Kroatien 1 vecka i september. Har aldrig varit där och det lockar verkligen. Först en vecka i Grekland i maj sen Rullis i sommar och avsluta allt med Kroatien. Jag längtar till värme, Rullsand, hojåkning och lättja. I somras åkte vi inte många mil på ” Black Pearl”. Det var ju så kallt. Ny husvagn och förtält på tvätt. 27/4 får vi tillgång till vår plats och jag funderar på hur fort snö kan smälta undan. Det har hänt ett par år nu att vi far upp med vagnen och får vänta lite innan vi själva börjar övernatta.

Nu lite lunch för att fylla på depåerna i kroppen. Sen ett överkroppspass på Gimogym. Otroligt trevligt ställe.

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i chilla, Gimogym, Okategoriserade, Styrketräning, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s