Karma

Jag tror på karma. Tror på att om du är elak, förnedrande eller falsk så biter det dig i rumpan till slut. Precis så som det ska vara.

Hur har ni det? Har helgen varit bra? Helgerna går alldeles för snabbt om ni frågar mig. Det är fredag och sen är det söndag. Igår hade vi vår kära Lisa ( granne) på middag och vin. Robban grillade och jag fixade tillbehör. Vi hade det hur trevligt som helst. Lisa är en positiv och oerhört kärleksfull individ. En väldigt kär vän. Hon har nu insett att hon behöver en ny iPhone. Hon är 92 år och planerar att investera i en ny lur.  Jag önskar att jag kommer ha hälften av hennes positiva livsinställning framöver.

Vi har även promenerat, jag har tränat och som vanligt är det veckohandling samt matlagning som gäller. Idag är det sambalkotletter och tacogratäng som gäller. Jag gillar Åses receptbank och använder den ofta.

Den kommande veckan är jag i Rasbo och arbetar tre dagar. Vi kommer att öppna Rasbo vårdcentral även på fredagar. Lite kortare väg för mig och inte hugget i sten att jag alltid ska vara där. Tempot i Rasbo är lätt lugnare än på Gränbystaden. På fredag ska jag äntligen klippa mig och slinga håret så skönt. Nu middag sen eventuellt bänkpress och rodd.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i 56kilo, Styrketräning, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s