Vad gör hon då hela dagarna?

Helt ärligt undrar jag det också men dagarna rullar på. De första tre dagarna denna vecka kände jag varje morgon att jag måste åka till arbetet. Hade ingenstans att göra av mig själv. Då rullade jag ut yogamattan tände ljus och mediterade. I förrgår kväll yinyogade/mediterade jag i en timme. Helt underbart skönt.

Sömnen är inte som den ska ännu. Jag vaknar  vid tre på natten med fruktansvärd ångest. Sen tar det en stund att somna om. När jag väl somnar drömmer jag helt galet mycket. Det är verkligen såna gånger jag undrar hur min hjärna fungerar och vem f_n är jag? Ångest är ett väldigt laddat ord för mig då min mor missbrukade det ordet till den grad att vi inte orkade höra det. Hon led av ångest. Nu kan jag någonstans ändå förstå henne på ett annat sätt. Nu vet jag vad det innebär och det är allt annat än roligt.

Jag promenerar dagligen. Inte sådär jättesnabt som jag brukar utan lallar runt vid vattnet i skogen och sjunger ibland för mig själv. Möter ni någon i skogen som ser glad ut och låter så bli inte rädd. Det är bara jag.

Nu till något helt annat. Strax efter jul på annandagen insjuknade mitt näst äldsta barnbarn i halsfluss.  Samtidigt med honom hade Flora svinkoppor och strax efter att de börjat friskna till fick Lina och Melker Halsfluss. Båda fick antibiotika vilket även Elliot haft. I förra helgen kom Floris till Lina och fick hög feber. Hon har pendlat mellan 39-40 grader hela veckan och är inte feberfri ännu. Lina i sin tur fick tillbaka sin halsfluss igår och idag vaknade Elliot med hög feber. Det går runt i ett! De är helt slut. De har varit sjuka i ett sedan jul. Tips någon? Lina står på antibiotika igen och Floris har ett virus de var till akuten igår. Nu är det synd om de. ❤ Jag bistår med handling och kärlek.

Idag ska jag till Östhammar och äta middag med mina ”Måbra tjejer”. Vi lärde känna varandra för en herrans massa år sedan i en rehabgrupp som vi hade förmånen att tillhöra. Ikväll blir det babbel, mat och bubbel. Jag älskar det. Jag fyler på mitt måbra konto.

 

Om annes

Kvinna,mamma,mormor,maka,envis och positiv samt livsnjutare. Älskar att träna,åka hoj,läsa och att vara mormor.
Detta inlägg publicerades i Barnbarn, Lina, yinyoga, yoga. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s